Elppi

Elppi on Kuopiosta kotoisin oleva museoharjoittelija, ja tämän blogin kirjoittaja/piirtäjä.

Elppi on 19 -vuotias, ja yrittää kovasti aikuistua siinä enemmän ja vähemmän onnistuen. Elpin suosikkiharrastuksiin kuuluvat historiallinen miekkailu, punk -musiikki, sarjakuvat ja hevoset.

Elppi on laiska ja saamaton piirtäjä ja blogin päivittäjä. Elpin luolassa on kasatolkulla aloitettuja merkintöjä, joita ei ole koskaan vain saanut aikaiseksi piirtää valmiiksi. Sama pätee myös myös muihin töihin, muun muassa taideteoksiin ja kotitöihin.

Elpin elämään liittyy olennaisesti myös poikaystävä Jaakko, joka esiintyy blogimerkinnöissä aina välillä. Myös toyvillakoira Leevi tekee silloin tällöin vierailuita. Elppi tykkää herkuista ja kahvista, ja sen kouluttaminen on helponta niitä apuna käyttäen. Elppi kuitenkin tykkää uusista kavereista ja juttelee ihmisten kanssa mielellään, vaikka ensikohtaaminen livenä antaa usein ymmärtää muuta.

Elppi tykkää sarjakuvista, elokuvista, kirjoista ja taiteesta. Elppi kuluttaa mielellään aikaa kahvilassa kirjan tai luonnoslehtiön kanssa, ja sieltä Elppi onkin melko usein havaittavissa.
Katukuvassa Elpin voi bongata ohessa olevia valokuvia hyödyntäen.

Elpin voi löytää blogin lisäksi mm. Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. Elpillä on myös hieman vähällä käytöllä oleva Ask.fm. Kaikista näistä Elpin voi löytää nimellä hakemalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti